Cand afla George Simion daca poate intra in Moldova: Ce am declansat noi e ireversibil

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 20:59
723 citiri
Cand afla George Simion daca poate intra in Moldova: Ce am declansat noi e ireversibil
Foto: Facebook/George Simion

George Simion, presedintele Platformei Unioniste "Actiunea 2012", care a fost expulzat din Republica Moldova in urma cu doua saptamani, a facut un apel la toti cei care isi doresc unirea dintre Romania si tara de peste Prut.

Simion a precizat ca procesul in care se va judeca expulzarea sa va incepe lunea viitoare (luni, 1 iunie, ora 13:45) si, odata cu acest anunt, el le-a transmis "un mesaj tuturor celor dispusi sa puna umarul la Unirea celor doua state: ce am declansat noi este ireversibil si cu cat ne miscam mai multi, cu atat va veni mai repede".

"Nu sta nimeni in interdictiile lor abuzive, traim in epoca multimilor destepte si a tehnologiei, iar daca ei cred ca organizarea unionista statea intr-o persoana, se insala amarnic", a scris pe Facebook George Simion.

El le-a cerut sustinatorilor unirii sa devina membri ai miscarii pe care o conduce si sa cotizeze cu cate cinci lei pe luna.

"Vin luni frumoase, de vara fierbinte. Vine iUnire si trebuie sa fim cat mai compacti ...citeste mai departe despre "Cand afla George Simion daca poate intra in Moldova: Ce am declansat noi e ireversibil" pe Ziare.com

#George Simion Unire, #George Simion proces, #George Simion expulzat , #Stiri International