Cameron: Uciderea lui John Jihadistul, o lovitura in inima Statului Islamic

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 18:24
566 citiri

Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca, daca uciderea lui John Jihadistul, britanicul militant al Statului Islamic, in cursul unui raid aerian in Siria, se va confirma, acesta va fi o lovitura in inima organizatiei jihadiste.

Intr-o declaratie facuta presei in fata resedintei sale din Downing Street 10, Cameron a afirmat ca raidul care l-a vizat pe cetateanul britanic Mohammed Emwazi a fost un efort combinat al Marii Britanii si SUA si "un act de autoaparare", transmite Reuters. "A fost lucrul corect de facut", a subliniat el.

"Daca aceasta lovitura a avut succes - inca asteptam confirmarea acestui fapt-, va fi o lovitura in inima ISIL", a sustinut Cameron.

Un lider britanic al Statului Islamic a fost ucis - e posibil sa fie vorba de John Jihadistul

"Ea le va demonstra celor care ar face rau Marii Britanii, poporului nostru si aliatilor nostri, ca avem un brat lung, avem o hotarare nestramutata si nu ii vom uita niciodata pe cetatenii nostri", a adaugat ...citeste mai departe despre "Cameron: Uciderea lui John Jihadistul, o lovitura in inima Statului Islamic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cameron John jihadistul, #John Jihadistul ucis , #Stiri International