Cameron avertizeaza Romania: Daca Juncker va crede ca acordurile cu Rusia sunt mai importante?

Luni, 30 Iunie 2014, ora 08:42
1132 citiri
Cameron avertizeaza Romania: Daca Juncker va crede ca acordurile cu Rusia sunt mai importante?

Prim-ministrul britanic David Cameron le-a transmis liderilor Romaniei, Bulgariei si Poloniei, la summit-ul Consiliului European, ca risca sa le fie puse interesele in urma celora ale Rusiei, dupa nominalizarea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene.

"Unii oameni fac o reputatie proasta Uniunii Europene, spunand un lucru in public si altul in privat. Sa va spun raspicat: veti regreta asta. Marea Britanie are o problema cu domnul Juncker din cauza viziunilor sale federaliste. Nu inseamna nimic pentru oamenii din Marea Britanie. Nu il cunosc. Cum ar putea? Nu a facut niciodata campanie acolo.

De aceasta data este problema noastra. Insa data viitoare va fi a dvs. (...) Prin renuntarea la puterea liderilor de a-si apara interesele nationale, si dvs. veti fi fara putere de a actiona", a declarat Cameron, potrivit unor extrase prezentate de Daily Mail.

Dupa ce a spus acestea, ...citeste mai departe despre "Cameron avertizeaza Romania: Daca Juncker va crede ca acordurile cu Rusia sunt mai importante?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#David Cameron Juncker presedinte CE, #Cameron avertisment Romania, #Cameron Romania Juncker, #Cameron Romania avertisment Rusia , #Stiri International