Cameron, avertisment sumbru despre Brexit: UK ar avea probleme cu pensiile, sanatatea si apararea

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 13:48
1414 citiri
Cameron, avertisment sumbru despre Brexit: UK ar avea probleme cu pensiile, sanatatea si apararea
Foto: Facebook/David Cameron

Marea Britanie ar putea avea probleme pe termen lung cu fondurile pentru pensii, sistemul de sanatate si aparare, daca cetatenii voteaza pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana la referendumul din 23 iunie, au avertizat premierul britanic David Cameron si ministrul de Finante George Osborne.

Prim-ministrul a declarat, pentru mai multe publicatii, ca un eventual Brexit ar afecta cresterea fondurilor pentru sistemul national de pensii, relateaza BBC.

Si nu ar fi singurul sector afectat, a continuat Cameron, spunand ca exista riscuri si in ceea ce priveste sistemul national de sanatate (NHS) din Regatul Unit.

La randul sau, ministrul de Finante a subliniat ca si fortele armate ale Marii Britanii ar avea de suferit. Bugetul armatei ar putea fi redus cu pana la 1,5 miliarde de lire sterline pe an, in timp ce intreaga economie a Marii Britanii ar scadea.

Cei ...citeste mai departe despre "Cameron, avertisment sumbru despre Brexit: UK ar avea probleme cu pensiile, sanatatea si apararea" pe Ziare.com

#Cameron Brexit, #Cameron Brexit gaura neagra , #Stiri International