Cameron a participat la ultima sedinta in Parlament, in calitate de premier: Glume, aplauze si omagii (Video)

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 15:34
730 citiri
Cameron a participat la ultima sedinta in Parlament, in calitate de premier: Glume, aplauze si omagii (Video)
Foto: Facebook/David Cameron

Premierul britanic David Cameron a participat miercuri la ultima sedinta de intrebari in Parlament, inainte de a-si inainta demisia catre regina. Sedinta a fost dominata de glume, aplauze si omagii.

"In afara de o intalnire cu regina, programul meu pentru aceasta dupa-amiaza este extraordinar de relaxat", a glumit Cameron in deschidere.

"The diary for the rest of my day is remarkably light" says David Cameron hours ahead of submitting his resignation https://t.co/QW2ANN4E6r- DailySunday Politics (@daily_politics) July 13, 2016

El a amintit ca, in timpul mandatului sau, a adresat 5.500 de intrebari in Parlament, dar nu stie la cate a raspuns. Seful Guvernului a precizat, insa, ca are la activ 92 de ore de declaratii in legislativ, ceea ce ar putea fi un record.

In cursul sedintei, Cameron l-a ironizat de cateva ori pe liderul laburist, Jeremy Corbyn, care i-a raspuns cu aceeasi moneda.

Premierul a comparat procesul de desemnare a unor noi lideri in Partidul Conservator ...citeste mai departe despre "Cameron a participat la ultima sedinta in Parlament, in calitate de premier: Glume, aplauze si omagii (Video)" pe Ziare.com

#David Cameron demisie, #David Cameron Parlament , #Stiri International