Calatoresti cu avionul in Europa? Pregateste-te de haos, grevele dau peste cap traficul aerian

Marti, 14 Iunie 2016, ora 09:41
829 citiri
Calatoresti cu avionul in Europa? Pregateste-te de haos, grevele dau peste cap traficul aerian
Foto: Arhiva Ziare.com

Cei care calatoresc cu avionul zilele acestea in Europa trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, pentru ca va fi haos. Pilotii si controlorii de trafic din mai multe tari intra in greva de marti, asa ca traficul aerian de pe continent va fi dat peste cap.

Controlorii de trafic aerian din Franta vor fi in greva marti, pentru a zecea oara in ultimele trei luni, iar protestul lor ii va afecta inclusiv pe cei care vin in Hexagon pentru Campionatul European de Fotbal, scrie The Telegraph.

Mii de turisti se vor confrunta cu intarzieri sau chiar curse anulate, pentru ca vor avea de suferit atat aeronavele care decoleaza sau aterizeaza pe aeroporturile din Franta, cat si cele care doar tranziteaza spatiul aerian al acestei tari.

Si pilotii Air France vor intra in greva, marti noaptea, protestand fata de programul prea lung de munca si salarii. Compania estimeaza ca doar 80% dintre zboruri vor mai opera marti noaptea.

Citeste mai multe despre grevele care au dat peste cap ...citeste mai departe despre "Calatoresti cu avionul in Europa? Pregateste-te de haos, grevele dau peste cap traficul aerian" pe Ziare.com

#trafic aerian Europa, #greve Europa avioane, #avioane anulate Europa , #Stiri International