Recompensă de 50 de mii de euro pentru a afla cine a otrăvit un câine: "Era un membru al familiei noastre"

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 18:12
944 citiri
Recompensă de 50 de mii de euro pentru a afla cine a otrăvit un câine: "Era un membru al familiei noastre"
Snoopy, câinele care a fost otrăvit FOTO Facebook

Un câine din rasa Beagle, în vârstă de 13 ani a murit după o lungă suferință la începutul lunii noiembrie, după ce a mâncat o bucată de carne care avea în interior stricnină.

Proprietarul câinelui este convins că animalul său a fost otrăvit și vrea să afle cine este autorul, pentru a fi pedepsit de lege.

Stăpânii săi vor să plătească o recompensă de 50.000 de euro oricui poate oferi informații utile pentru a descoperi cine le-a ucis cățelușul iubit, scrie milano.corriere.it.

Snoopy, un beagle în vârstă de 13 ani, a murit la începutul lunii noiembrie după ce a mâncat carne cu stricnină, pe care cineva a aruncat-o în grădina cabanei în care animalul trăia cu Emilia și cei doi fii ai lor, Marco și Andrea Combi, în Colico, pe malul Lecco al lacului Como.

"Snoopy era ca un membru al familiei", a explicat Andrea.

"Era foarte liniștit, mergea cu greu, cel mult ieșea în curte. De aceea, atunci când a murit, după suferințe atroce, am cerut să se facă o autopsie la Institutul Zooprofilactic din Sondrio. Îndoielile noastre au fost confirmate; în ficat a fost găsită otravă de șobolani. Cineva aruncase momeala în grădină. Un act josnic și crud. Mama mea este foarte bătrână, Snoopy a fost umbra ei, acum este disperată. Suntem dispuși să plătim până la 50.000 de euro oricărei persoane care ne ajută să aducem persoana responsabilă în fața justiției”.

Apelul a fost lansat pe rețelele de socializare și a avut deja sute de distribuiri. ...citeste mai departe despre "Recompensă de 50 de mii de euro pentru a afla cine a otrăvit un câine: "Era un membru al familiei noastre"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#caine otravit, #recompensa, #autor, #Italia , #Stiri International