Cadou de Anul Nou pentru 1.000 de oficiali rusi: Carte cu citate profetice din Putin

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 18:38
1222 citiri
Cadou de Anul Nou pentru 1.000 de oficiali rusi: Carte cu citate profetice din Putin
Foto: Twitter/Vladimir Putin

Oficialii rusi au primit, de Sarbatori, un cadou inedit: o carte de 400 de pagini cu citate "profetice" spicuite din discursurile presedintelui Vladimir Putin.

Numita "Words That Change The World" (Cuvinte care schimba lumea), cartea a fost trimisa catre 1.000 de oficiali din intreaga Rusie, informeaza BBC. Printre cei care vor primi cartea se afla guvernatori locali si chiar reprezentanti ai societatii civile.

Expediata de un oficial considerat mana dreapta a lui Putin, cartea este insotita de o scrisoare, in care se arata ca volumul trebuie vazut ca un ghid asupra valorilor si principiilor Kremlinului.

Recent, intr-o intrunire a oficialilor, aceeasi carte a fost recomandata celor prezenti, cu mentiunea ca volumul trebuie citit de orice politician.

Cartea contine citate din 19 discursuri ale liderului de la Kremlin. Cele mai importante sunt scrise cu caractere ingrosate (bold), acestea fiind ...citeste mai departe despre "Cadou de Anul Nou pentru 1.000 de oficiali rusi: Carte cu citate profetice din Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte citate Putin cadou oficiali, #cadou oficiali Rusia An Nou, #carte profetii Vladimir Putin, #Words That Change The World , #Stiri International