Bush i-a pictat pe Putin si Merkel dupa Google Images?

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 09:32
1090 citiri
Bush i-a pictat pe Putin si Merkel dupa Google Images?

Fostul presedinte american, George Bush, s-a folosit de unealta de cautare Google Images pentru a picta portretele liderilor lumii.

Cu toate ca practica picturii dupa o fotografie nu este ceva nou sau negativ, intrucat este utilizata pentru acuratete, spun criticii, Bush s-a folosit chiar de primele imagini iesite la cautare pe Gogle sau chiar de imaginile ce ilustreaza pagina de Wikipedia a subiectului, scrie The Guardian.

Criticii de arta au demonstrat ca cele 30 de portrete din expozitia recent deschisa de George Bush se bazeaza pe Google Images.

Criticul Greg Allen a facut aceasta descoperire, valabila pentru portretele unor lideri precum Vladimir Putin, Angela Merkel, Tony Blair si John Howard.

"Se pare ca Bush nu a profitat de enorma arhiva de fotografii facute de profesionistii care l-au urmarit pas cu pas timp de opt ani, aflata in uriasa sa biblioteca. In loc, pare ca a cautat pe Google liderii lumii cu care a avut relatii si a luat prima imagine prim-plan ...citeste mai departe despre "Bush i-a pictat pe Putin si Merkel dupa Google Images?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bush tablouri lideri Google, #Bush pictura portrete , #Stiri International