Bursa pentru terorism: Un sirian din Germania a cerut Statului Islamic 180.000 de euro pentru a organiza atentate

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 18:03
1730 citiri
Bursa pentru terorism: Un sirian din Germania a cerut Statului Islamic 180.000 de euro pentru a organiza atentate
Foto: Arhiva/Pixabay

Un sirian a fost arestat in Germania pentru suspiciunea ca planuia unul sau mai multe atentate teroriste. Pentru a-si pune planurile in practica, barbatul a cerut finantare de la gruparea Statul Islamic.

Sirianul in varsta de 38 de ani, care a ajuns in Germania in 2014, solicitand azil, a fost arestat in Saarbruecken, aproape de granita cu Franta, informeaza The Daily Star.

El este acuzat ca a contactat pe cineva care "se afla in pozitia de a obtine bani de la Statul Islamic, pentru finantarea de atacuri teroriste".

El le-ar fi cerut teroristilor 180.000 de euro cu scopul de a cumpara autovehicule, in care sa instaleze apoi explozibil si sa le dea drumul in multime.

Teroristul aspirant isi facuse un adevarat "plan de afaceri", pe care l-a prezentat Staului Islamic, pentru a obtine finantarea. Fiecare vehicul ar ...citeste mai departe despre "Bursa pentru terorism: Un sirian din Germania a cerut Statului Islamic 180.000 de euro pentru a organiza atentate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sirian arestat Germania atentate, #refugiat sirian arestat Germania atacuri, #atentate Stat Islamic Germania , #Stiri International