Bulgaria a stabilit ce reguli trebuie sa respecte turistii straini la vara. Cum vor putea fi folosite umbrelele

Marti, 16 Martie 2021, ora 23:30
634 citiri
Bulgaria a stabilit ce reguli trebuie sa respecte turistii straini la vara. Cum vor putea fi folosite umbrelele
FOTO Pixabay

Sezonul turistic de vara al Bulgariei urmeaza sa se deschida pe 1 mai, conform planurilor guvernamentale, care au ca scop primirea turistilor in statiunile de la Marea Neagra daca sunt fie vaccinati impotriva COVID-19, fie s-au recuperat, fie prezinta un test PCR negativ, informeaza DPA.

Mastile faciale vor fi, de asemenea, obligatorii in aceasta vara pentru oricine sta in zone comune inchise si trebuie mentinuta distantarea sociala, a declarat luni Ministerul Turismului din Sofia.

Pe plaja, o umbrela poate fi folosita de cel mult doua persoane sau de membrii unei singure familii. De asemenea, se vor aplica numeroase alte reglementari de igiena.

Industria turistica a Bulgariei a fost puternic afectata de pandemia de coronavirus in 2020. Numarul calatorilor din strainatate, care sunt esentiali pentru industrie, au scazut, iar turistii interni nu au putut compensa enormele pierderi.

Inainte de pandemie, turismul a generat 12% din produsul intern brut al celei mai sarace tari din UE.

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare ...citeste mai departe despre "Bulgaria a stabilit ce reguli trebuie sa respecte turistii straini la vara. Cum vor putea fi folosite umbrelele" pe Ziare.com

#Bulgaria, #covid, #reguli, #plaja, #litoral , #Stiri International