Bulgaria a adoptat un Cod Penal controversat, comparat cu legile lui Putin

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 21:35
915 citiri
Bulgaria a adoptat un Cod Penal controversat, comparat cu legile lui Putin

Membrii Guvernului bulgar au discutat si au adoptat noul Cod Penal, in sedinta de miercuri, insa legea este comparata cu una introdusa de presedintele rus Vladimir Putin.

"Guvernul bulgar a acceptat opinia profesionala a parlamentarilor in timpul discutiilor pe tema noului Cod Penal", a spus ministrul bulgar al Justitiei, Zinaida Zlatanova, citata de agentia Focus.

Pubicatia germana Deutsche Welle noteaza, insa, ca noul Cod Penal bulgar este unul controversat, planurile Bulgariei de a-si revizui legea penala fiind criticate de activistii pentru drepturile omului si de ONG-uri, scrie si Novinite.

Astfel, noua lege este comparata cu una pe care a introdus-o presedintele rus Vladimir Putin, prin care era obligatorie inregistrarea ONG-urilor ...citeste mai departe despre "Bulgaria a adoptat un Cod Penal controversat, comparat cu legile lui Putin" pe Ziare.com

#Cod Penal Bulgaria, #Cod Penal controversat Bulgaria, #adoptare Cod Penal Bulgaria, #reglementari Cod Penal Bulgaria , #Stiri International