Bugetul UE pentru 2017 a fost aprobat: Milioane de euro in plus pentru tineri, IMM-uri si refugiati

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 16:32
1127 citiri
Bugetul UE pentru 2017 a fost aprobat: Milioane de euro in plus pentru tineri, IMM-uri si refugiati
Foto: Arhiva Ziare.com

Parlamentul European a aprobat, joi, bugetul Uniunii Europene pentru 2017, iar cel mai mult au avut de castigat programele destinatele tinerilor, pentru sprijinirea afacerilor si refugiatii.

Pentru anul viitor, UE are mai multi bani la buget pentru tinerii someri si fonduri suplimentare pentru initiativele care sprijina IMM-urile, proiectele de infrastructura de transporturi, cercetare, precum si programul de mobilitate pentru studenti - Erasmus+.

Bugetul UE pe 2017 a fost aprobat cu 438 de voturi "pentru", 194 "impotriva" si 7 abtineri, iar presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a semnat documentul dupa vot, informeaza un comunicat de presa.

"Ne-am atins obiectivele. Bugetul 2017 se concentreaza pe prioritatile noastre de sustinere a cresterii economice, de creare de locuri de munca - mai ales pentru tineri - si de combatere a crizei migratiei. Cele 500 milioane euro suplimentare pe care le-am obtinut pentru Initiativa pentru Tineri sunt un semnal clar pentru UE ...citeste mai departe despre "Bugetul UE pentru 2017 a fost aprobat: Milioane de euro in plus pentru tineri, IMM-uri si refugiati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget UE 2017 aprobat, #buget UE 2017 , #Stiri International