Bugaria a introdus un nou sistem de taxare a vehiculelor

Luni, 02 Martie 2020, ora 19:25
728 citiri
Bugaria a introdus un nou sistem de taxare a vehiculelor
Foto: captura video

Incepand de duminica, Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare a vehiculelor cu masa de peste 3,5 tone, potrivit caruia plata tarifelor de utilizare a infrastructurii rutiere se va face in functie de distanta parcursa, a anuntat, luni, CNAIR, intr-un comunicat.

"Noul sistem va permite plata tarifelor de utilizare in functie de distanta parcursa si va inlocui vigneta electronica pentru vehiculele grele si autobuze", precizeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, lungimea totala a drumurilor pe care se va introduce acest sistem de taxare este de 3.115 km, "care includ si cei 803 km de autostrada".

Toate informatiile privind aceste modificari se regasesc pe site-ul Agentiei Bulgare a Infrastructurii Rutiere, la adresa www.bgtoll.bg.

MAE avertizeaza soferii ca vor astepta mai mult sa treaca granita cu Bulgaria, din cauza unui nou sistem de taxare rutiera ...citeste mai departe despre "Bugaria a introdus un nou sistem de taxare a vehiculelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bulgaria nou sistem taxare masini , #Stiri International