Brexitul, tot mai posibil. Cum vor fi afectati romanii de decizia britanicilor

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 21:00
2833 citiri
Brexitul, tot mai posibil. Cum vor fi afectati romanii de decizia britanicilor

Nu se prea vorbeste despre cum va fi afectata Romania de o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana dupa referendumul din 23 iunie.

Cumva, liderii de opinie locali traiesc cu convingerea ca o astfel de ruptura nu se va produce. In purul spirit national, noi credem ca se va intampla ceva si "binele va invinge", daca nu, multi vor sari si vor spune "v-am zis eu".

Nu prea credem in democratie, in puterea votului, in efectul campaniilor de orice fel, cu toate ca de peste 25 de ani asa ne ducem zilele, fiind victimele propriului scepticism.

In acest moment, Brexit-ul (cum a fost denumita de presa plecarea Marii Britanii din UE) se poate produce. Media celor 33 de sondaje de opinie facute in luna martie arata ca diferenta intre cei pro UE si cei care vor sa plece e de doar doua puncte, cu o tendinta clara de crestere a celor din urma.

Tabloidele "The Sun", "Daily Express" si "Daily Mail" cu armata lor de peste 20 de milioane de cititori fac o puternica propaganda ...citeste mai departe despre "Brexitul, tot mai posibil. Cum vor fi afectati romanii de decizia britanicilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brexit efecte romani, #Brexit Romania , #Stiri International