Brexit - Presedintele FDGR: Probabil romanii din Marea Britanie se vor reorienta spre Germania

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 20:52
659 citiri
Brexit - Presedintele FDGR: Probabil romanii din Marea Britanie se vor reorienta spre Germania
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Paul Porr, considera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ii va afecta pe romanii aflati la munca acolo, acestia urmand probabil sa se reorienteze si sa isi gaseasca joburi in alte tari, inclusiv in Germania.

"Referendumul ii va afecta pe britanici in primul rand, pe restul Europei, ii va afecta pe cei care traiesc momentan in Marea Britanie. O sa se reintroduca vize, vama. Scotienii au inceput sa zica deja ca ei nu vor, in Irlanda sunt probleme, deci au si ei problemele lor interne, incat cred ca este o situatie foarte complicata", a declarat vineri Paul Porr.

Intrebat daca romanii aflati la munca in Marea Britanie se vor reorienta spre alte tari, precum Germania, liderul FDGR a raspuns: "Probabil".

In opinia presedintelui FDGR, Romania nu are niciun motiv sa doreasca iesirea din UE. "Noi nu avem niciun motiv sa ...citeste mai departe despre "Brexit - Presedintele FDGR: Probabil romanii din Marea Britanie se vor reorienta spre Germania" pe Ziare.com

#Forumul germanilor Brexit Romania , #Stiri International