Brexit Liderii UE sunt de neclintit: Europa e gata sa divorteze de Marea Britanie chiar azi!

Marti, 28 Iunie 2016, ora 16:22
812 citiri
Brexit Liderii UE sunt de neclintit: Europa e gata sa divorteze de Marea Britanie chiar azi!
Foto: Facebook/Donald Tusk

Uniunea Europeana este pregatita sa inceapa chiar de "astazi" procedura de iesire a Marii Britanii din blocul comunitar, a declarat marti presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cand a ajuns la summit-ul tensionat de la Bruxelles.

"Europa este gata sa inceapa procesul divortului chiar de astazi, fara niciun pic de entuziasm, dupa cum va puteti imagina. Nu este scenariul la care visam", le-a spus Tusk jurnalistilor, scrie RTE News.

Liderul de la Bruxelles a anuntat ca va propune organizarea unei noi reuniuni in luna septembrie, la care sa participe celelalte 27 de state membre ale UE, fara Marea Britanie, si unde sa se discute la rece viitorul Uniunii. Tusk a adaugat ca liderii europeni au nevoie de timp ca sa se pregateasca pentru aceste discutii cruciale.

"Voi propune organizarea unei intalniri informale a liderilor in septembrie, pentru ca avem nevoie de cateva saptamani ca sa ne pregatim. Poate cel mai bun loc va fi Bratislava", a ...citeste mai departe despre "Brexit Liderii UE sunt de neclintit: Europa e gata sa divorteze de Marea Britanie chiar azi!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tusk divort Marea Britanie, #Tusk Brexit , #Stiri International