Boris Nemtov, asasinat langa Kremlin: Mars funerar la Moscova, mitinguri ale opozitiei in mai multe orase

Duminica, 01 Martie 2015, ora 06:44
1126 citiri
Boris Nemtov, asasinat langa Kremlin: Mars funerar la Moscova, mitinguri ale opozitiei in mai multe orase
Foto: Russia Today

Mii de oameni sunt asteptati pe strazile din Moscova, duminica, la un un mars de comemorare a politicianului de opozitie Boris Nemtov, asasinat la nici 200 de metri de zidurile Kremlinului.

Marsul pentru comemorarea lui Nemtov, autorizat de Primaria Moscovei, urmeaza astfel sa inlocuiasca o demonstratie de protest organizata de opozitie, miscare ce purta numele de "Primavara rusa", scrie Deutsche Welle.

Boris Nemtov, asasinat: Motivul pentru care marsul anti-Kremlin organizat de el nu va mai avea loc

In celelalte orase, insa, mitingurile vor fi organizate conform programului.

"In legatura cu uciderea (lui Nemtov), marsul din Mariino a fost anulat, un mars funerar va avea loc in centrul Moscovei la 1 martie... In regiuni, mitingurile si marsurile primaverii vor fi organizate conform programului stabilit anterior", a declarat co-presedintele partidului RPR-PARNAS, Mihail Kasianov.

Boris Nemtov, fostul vicepremier rus si unul dintre cei mai aprigi si virulenti ...citeste mai departe despre "Boris Nemtov, asasinat langa Kremlin: Mars funerar la Moscova, mitinguri ale opozitiei in mai multe orase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mars funerar Boris Nemtov, #proteste mitinguri Boris Nemtov, #Boris Nemtov asasinat Mosova Kremlin , #Stiri International