Boris Johnson pleaca de la Primaria Londrei si se ocupa de campania pro-Brexit

Marti, 03 Mai 2016, ora 18:35
967 citiri
Boris Johnson pleaca de la Primaria Londrei si se ocupa de campania pro-Brexit
Foto: Facebook / Boris Johnson

Mult mediatizatul primar al Londrei, Boris Johnson, paraseste acest post pe care l-a ocupat timp de opt ani pentru a se dedica in perioada urmatoare campaniei pentru Brexit (iesirea Marii Britanii din UE), in care se confrunta cu colegul sau conservator, premierul David Cameron.

Asadar carismaticul politician tory nu va mai candida la scrutinul de joi, lasandu-l pe milionarul aristocrat Zac Goldsmith sa candideze din partea Partidului Conservator, relateaza agentia EFE intr-un comentariu publicat marti.

Brexit: Romanii care vor sa vina in Regatul Unit ar putea avea nevoie de vize - parlamentar britanic

Alexander Boris de Pfeffel Johnson - numele sau complet - s-a nascut la New York pe 19 iunie 1964 intr-o familie cu descendenta turca, franceza si germana, care, la putin timp dupa nasterea sa, a ales sa plece in Marea Britanie. Aici cel care avea sa devina primar al Londrei a studiat la Universitatea Oxford, aceeasi universitate urmata si de premierul Cameron, iar apoi timp de ...citeste mai departe despre "Boris Johnson pleaca de la Primaria Londrei si se ocupa de campania pro-Brexit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Boris Johnson renunta Primarie Londra, #Bors Johnson Brexit , #Stiri International