Bogatii Rusiei si-au transformat radical vietile - ce spune supermodelul Alisa Krilova

Luni, 30 Martie 2015, ora 08:25
1410 citiri
Bogatii Rusiei si-au transformat radical vietile - ce spune supermodelul Alisa Krilova
Foto: Daily Sabah

Economia Rusiei este la pamant pe fondul sanctiunilor impuse de Occident la care s-a adaugat prabusirea pretului petrolului. In aceste conditii, nu e de mirare ca bogatii Rusiei au fost nevoiti sa inceapa sa faca sacrificii.

Invitati de Vladimir Putin sa-si aduca bunurile in tara pentru a pune umarul la reconstructia patriei, bogatii Rusiei au inceput sa stranga din ce in ce mai puternic cureaua, conform Reuters, preluat de Daily Sabah.

Astfel, ei stau mai mult pe acasa si isi pregatesc un "plan B", in asteptarea a ceva mult mai rau, conform spuselor lui Alexei Koval, directorul unei reviste rusesti destinate luxului.

"Cred ca majoritatea oamenilor de afaceri, care intr-un anumit fel ar putea avea ceva de care sa se teama, au pregatit planuri pentru o emigrare rapida sau, Doamne fereste, parasirea familiilor lor", a afirmat Koval.

Situatie disperata in Rusia: Iata cat au ajuns sa coste alimentele

Printre bogatii afectati de criza ce a lovit Rusia se regaseste si ...citeste mai departe despre "Bogatii Rusiei si-au transformat radical vietile - ce spune supermodelul Alisa Krilova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stil viata bogati Rusia, #sanctiuni Rusia, #schimbari bogati Rusia , #Stiri International