Black Cube, firma care a spionat-o pe Kovesi, regreta ca a lucrat pentru Weinstein si doneaza banii

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 17:38
883 citiri

Firma israeliana Black Cube, cunoscuta in Romania in legatura cu cazul spionarii sefei DNA si care l-a ajutat pe Harvey Weinstein sa obtina informatii despre femeile care l-au acuzat de hartuire si agresiune sexuala, regreta ca a fost de acord sa lucreze pentru producatorul de la Hollywood.

Firma a transmis si ca onorariul primit va fi donat.

The New Yorker a scris ca Weinstein a angajat Black Cube, care se prezinta drept un grup de fosti membri ai serviciilor de informatii israeliene specializat in provocari legate de afaceri si de litigii, pentru a-l ajuta sa opreasca publicarea unor acuzatii de abuz impotriva sa.

"Bineinteles, ne cerem scuze oricui a avut de suferit din cauza acestui lucru", a declarat Asher Tishler, care figureaza ca membru al comitetului consultativ al Black Cube, in cadrul unui interviu televizat pentru emisiunea "The News" din Israel. "Privind in urma, este pacat ca am acceptat acel job", a adaugat el, citat de Reuters.

Tishler a spus ca nu este familiarizat cu toate detaliile activitatilor pe care Black Cube le-a facut pentru Weinstein.

Intr-un articol din The New Yorker se vorbeste despre doi investigatori privati ai Black Cube care au folosit identitati false pentru a se intalni cu actrita Rose McGowan si a obtine informatii de la ea. McGowan l-a acuzat pe Weinstein de agresiune sexuala.

"Cred ca contractul a fost acceptat in mod justificat. Cand au descoperit ca exista o problema, s-au oprit", a spus el.

El a adaugat ca toti banii pe care compania i-a incasat vor fi donati grupurilor pentru sustinerea drepturilor femeilor.

Citeste si Black Cube, de la tentativa de compromitere a lui Kovesi, la cea de salvare a lui Weinstein. Doua ratari de rasunet ...citeste mai departe despre "Black Cube, firma care a spionat-o pe Kovesi, regreta ca a lucrat pentru Weinstein si doneaza banii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Harvey Weinstein Black Cube, #Black Cube spionaj producator, #Black Cube hartuire sexuala, #Black Cube Weinstein viol , #Stiri International