Bilete gratuite de avion pentru specialistii implicati in reconstructia catedralei Notre-Dame

Joi, 18 Aprilie 2019, ora 15:18
1656 citiri
Bilete gratuite de avion pentru specialistii implicati in reconstructia catedralei Notre-Dame
Foto: Arhiva Pixabay

Grupul Air France-KLM ofera transport gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialistilor implicati in refacerea catedralei Notre-Dame din Paris, informeaza compania intr-un comunicat remis joi.

Decizia a fost luata de directorul general al Air France-KLM, Benjamin Smith, impreuna cu presedintele companiei Anne-Marie Couderc, conform sursei.

"In urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut in intreaga lume, toate echipele Air France si Air France-KLM din intreaga lume au fost profund afectate si intristate", se mentioneaza in comunicat.

De asemenea, grupul Air France-KLM va infiinta un fond de donatii voluntare pentru clientii sai care doresc sa contribuie la finantarea lucrarilor de reconstructie.

De la Apple la Firea. S-au strans donatii record pentru Notre-DameDonatiile celor mai bogate familii si companii pentru Notre-Dame provoaca o dezbatere in contextul crizei socialePrimul "unicorn" romanesc doneaza un milion de euro pentru catedrala Notre Dame ...citeste mai departe despre "Bilete gratuite de avion pentru specialistii implicati in reconstructia catedralei Notre-Dame" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu catedrala Notre Dame , #Stiri International