Biden a confirmat ca el si Obama au fost informati ca Rusia ar avea date compromitatoare despre Trump

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 12:37
734 citiri
Biden a confirmat ca el si Obama au fost informati ca Rusia ar avea date compromitatoare despre Trump
Foto: Facebook / Joe Biden

Vicepresedintele american Joe Biden a confirmat joi ca el si presedintele Barack Obama au fost informati saptamana trecuta, de oficiali din serviciile de informatii, in legatura cu acuzatiile (neconfirmate) ca Rusia ar putea avea materiale compromitatoare in legatura cu presedintele-ales Donald Trump.

Biroul vicepresedintelui american a precizat ca nici acesta, nici Barack Obama nu au cerut mai multe informatii in acest sens, relateaza CNN.

Potrivit lui Biden, liderii serviciilor de informatii s-au simtit obligati sa ii spuna lui Obama despre acest dosar, pentru ca intentionau sa i-l prezinte si lui Trump.

Joe Biden a citit tot raportul de 35 de pagini, iar Obama ar fi intrebat liderii comunitatii de informatii: "Ce legatura are asta cu restul?".

Anuntul lui Biden este primul al unui inalt oficial guvernamental care confirma existenta informatiilor in briefingul primit saptamana trecuta ...citeste mai departe despre "Biden a confirmat ca el si Obama au fost informati ca Rusia ar avea date compromitatoare despre Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#informatii Trump Rusia Biden Obama , #Stiri International