Berlin: Lumea da vina instant pe refugiati, insa violenta nu are nici patrie, nici religie

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 12:07
2108 citiri

Abominabil: un tanar loveste fara niciun motiv o femeie in spate, impingand-o pe scarile metroului din Berlin. Dupa acest gest, barbatul isi vede linistit de treaba, la fel cum face si un amic al acestuia, care isi ridica berea de pe scari. Ambii privesc nepasatori femeia intinsa pe scari si chinuita de dureri.

Materialul video surprins de camerele de supraveghere a fost distribuit masiv pe retelele de socializare. Pe blogurile de limba engleza, in forumurile virtuale de discutii sau in presa de scandal din Croatia si Bulgaria, s-a afirmat, cu prompta certitudine, ca ambii barbati din filmare ar fi "refugiati", "migranti", respectiv "musulmani". Subtitlul era, de obicei, acesta: "La asta duce politica bratelor deschise promovata de Merkel!"

Inca nu stim cine este autorul violentei. Insa amicul sau, cel cu sticla de bere, se pare ca este bulgar, deci cetatean al Uniunii Europene, conform informatiilor livrate de procurorii germani. Faptasul insusi ar putea proveni si el tot din ...citeste mai departe despre "Berlin: Lumea da vina instant pe refugiati, insa violenta nu are nici patrie, nici religie" pe Ziare.com

#violenta patrie religie, #femeie impinsa metrou Berlin , #Stiri International