Batalia pentru zborurile de pe Heathrow

Duminica, 04 Noiembrie 2007, ora 22:02
960 citiri
Batalia pentru zborurile de pe Heathrow

Companiile aeriene americane Delta, Continental si Northwest isi negociaza sosirea pe cel mai aglomerat aeroport din lume.Heathrow, aeroportul principal din Londra, este pe cale sa devina din ce in ce mai aglomerat, mai ales din primavara, cand companiile din SUA vor avea intrarea libera pentru a opera curse transatlantice.

In prezent, doar patru companii efectueaza zboruri de pe Heathrow catre New York, adica British Airways, Virgin Atlantic, American Airlines si United. Potrivit presei internationale, din primavara lui 2008, avioanele supraincarcate si terminalele aglomerate din Londra vor ascuti lupta pentru suprematia zborurilor transatlantice de pe cel mai important aeroport european.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=312766/ target=_blank>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>
Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.