Bashar al-Assad: De cand au intrat rusii in conflict, armata inainteaza pe toate fronturile

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 19:35
658 citiri

Presedintele sirian Bashar al-Assad este de parere ca nu se fac pasi in privinta politicii din tara inainte ca terorismul sa fie infrant, deoarece acestea este cel mai mare obstacol si principala preocupare a fiecarui sirian.

De altfel, de la intrarea Rusiei in acest conflict, spune Bashar, armata sa a inceput sa faca progrese in fata teroristilor. "Din prima zi, am vrut sa ne luptam cu teroristii. Nu am avut alta pozitie, am vrut sa ne luptam cu teroristii si sa ne aparam cetatenii", a declarat acesta intr-un interviu acordat canalului Tv PHOENIX, din Hong Kong, citat de globalresearch.ca.

Termenul de terorist este folosit de regimul Assad pentru a desemna toate persoanele care i se opun, de la rebelii moderati la jihadistii Statului Islamic.

Razboi in Siria: Rusia, acuzata ca a ucis sute de civili in lovituri aeriene

Assad a negat ca in Siria s-ar desfasura un razboi civil: "Razboiul civil are factori interni, nu state care sustin teroristii care vin in Siria in vreme ce ...citeste mai departe despre "Bashar al-Assad: De cand au intrat rusii in conflict, armata inainteaza pe toate fronturile" pe Ziare.com

#Bashar Rusia Siria, #Assad operatiune Rusia Siria , #Stiri International