Basescu: Brexit? Imposibil! Vreau sa vad politicianul care va semna cererea

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 10:23
844 citiri
Basescu: Brexit? Imposibil! Vreau sa vad politicianul care va semna cererea
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca referendumul din Marea Britanie va ramane fara urmari, pentru ca implementarea sa este foarte periculoasa.

Fostul sef al statului ii numeste iresponsabili pe oamenii politici britanici pentru ca au organizat un asemenea referendum si pentru ca au fortat poporul sa aleaga asupra unui lucru pe care nu il inteleg.

"Incrancenati in batalia lor pentru voturi, politicienii britanici au dus iresponsabilitatea pana la limita la care si-au impins propriul popor sa se pronunte printr-un referendum asupra unui subiect pe care nu avea cum sa-l inteleaga. Si poporul a votat cum a priceput el. In aceste conditii, rezultatul referendumului a aprins fitilele a doua bombe", a scris Basescu pe Facebook.

Acesta a explicat cele doua motive pentru care Brexitul este imposibil din punctul sau de vedere.

"Va trebui gasit un guvern al Majestatii Sale care sa activeze articolul 50 din Tratat (Tratatul de la Lisabona - n.red.) si sa ceara in scris iesirea ...citeste mai departe despre "Basescu: Brexit? Imposibil! Vreau sa vad politicianul care va semna cererea" pe Ziare.com

#Basescu Brexit imposibil, #Basescu Marea Britanie UE, #Marea Britanie iesire UE , #Stiri International