Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Uimirea unui bărbat care a returnat un cec cu o valoare uriașă și a primit în schimb jeleuri: ”Mi s-a părut cam meschin”

Uimirea unui bărbat care a returnat un cec cu o valoare uriașă și a primit în schimb jeleuri: ”Mi s-a părut cam meschin”

Un bărbat a găsit un cec de peste 4,6 milioane de euro și l-a înapoiat producătorului de dulciuri Haribo pe numele căruia fusese emis, relatează The Independent.

Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a găsit cecul în timp ce aștepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa.

”Era o sumă atât de mare încât nici măcar nu am putut să o citesc cu voce tare”, a spus el.

Cecul fusese emis de către un lanț de supermarketuri către producătorul de dulciuri.

Bărbatul a anunțat imediat compania, iar un avocat l-a contactat imediat și i-a spus să distrugă cecul și să le trimită o fotografie ca dovadă.

Câteva zile mai târziu, a primit ca ”recompensă” o cutie din partea Haribo, în care se aflau 6 pungi de bomboane gumate.

”Mi s-a părut cam meschin”, a mărturisit el.

Compania a precizat că, pentru că cecul pe care l-a găsit era nominal, banii nu puteai fi încasați de nimeni altcineva. ”I-am trimis pachetul nostru standard de mulțumire”, a subliniat producătorul de dulciuri. ...citeste mai departe despre "Uimirea unui bărbat care a returnat un cec cu o valoare uriașă și a primit în schimb jeleuri: ”Mi s-a părut cam meschin”" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 534 ori
Citeste mai multe desprecec gasit Frankfurt barbat haribo jeleuri