Barack Obama ii face portretul lui Trump: Zanatic si neinformat

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 22:51
2653 citiri

Barack Obama l-a descris joi pe Donald Trump drept "zanatic" si "neinformat" dupa ce candidatul republican a spus ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, este mai bun decat cel de la Casa Alba.

In declaratii facute in Laos, Obama a subliniat ca, de fiecare data cand Trump vorbeste, devine tot mai clar ca republicanul nu este calificat sa fie presedinte, relateaza BBC News.

"Nu cred ca este calificat sa fie presedintele Statelor Unite si, de fiecare data cand vorbeste, aceasta opinie este confirmata", a spus el.

Presedintele a evocat interactiunile si eforturile diplomatice pe care le-a depus atat la summitul ASEAN din Laos, cat si la summitul G20, din China.

"Va pot spune, din interactiunile pe care le-am avut in ultimele opt sau noua zile cu lideri straini, ca aceasta este o treaba serioasa. Trebuie chiar sa stii despre ce vorbesti si chiar trebuie sa iti faci temele. Cand vorbesti, ar trebui sa reflecte o politica gandita pe care sa poti sa ...citeste mai departe despre "Barack Obama ii face portretul lui Trump: Zanatic si neinformat" pe Ziare.com

#Obama Trump zanatec, #Obama Trump Putin , #Stiri International