Barack Obama a plecat direct in vacanta. Cand se intoarce va crea o fundatie care ii va purta numele (Video)

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 19:52
1004 citiri
Barack Obama a plecat direct in vacanta. Cand se intoarce va crea o fundatie care ii va purta numele (Video)
Foto: captura video/Fox News

Fostul presedinte american Barack Obama a plecat direct in vacanta in Palm Springs dupa ce succesorul sau, Donald Trump, a depus juramantul.

Inainte de ceremonie, insa, Obama si-a luat ramas-bun si pe Twitter si a anuntat ce planuri are dupa vacanta.

"A fost onoarea vietii mele sa fiu in slujba voastra. Ati facut din mine un lider si un om mai bun", a transmis pentru ultima data pe contul oficial @POTUS cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, transmite AFP.

Citeste si Obama le-a trimis ultima scrisoare americanilor in calitate de presedinte: Voi m-ati facut un om mai bun

"Nu ma voi opri. Voi ramane alaturi de voi ca cetatean, incurajat de vocile adevarului, dreptatii, umorului si dragostei", a dat asigurari Obama.

I won't stop; I'll be right there with you as a citizen, inspired by your voices of truth and justice, good humor, and love.- President Obama (@POTUS) 20 ianuarie 2017

El a mai profitat de contul oficial de Twitter - pe care urmeaza sa-l transfere lui Donald Trump odata cu investirea acestuia, vineri - pentru a anunta infiintarea fundatiei Obama.

Acesta i-a indemnat pe sustinatorii si concetatenii sai in general sa se serveasca de aceasta fundatie pentru "a-si impartasi opiniile".

As we look forward, I want our first steps to reflect what matters most to you. Share your thoughts with me at https://t.co/fGUxlpLVue.- President Obama (@POTUS) 20 ianuarie 2017

Pe site-ul Obama.org poate fi urmarit un video de prezentare de doua minute al cuplului Barack si Michelle Obama, insotit de sloganul de la ultimul sau discurs, de la 10 ianuarie de la Chicago: "Va rog sa credeti nu in capacitatea mea de a determina schimbarea, ci in a voastra".

Vezi si Obama a anuntat in sfarsit ce va face dupa ce lasa Casa Alba in mainile lui Trump ...citeste mai departe despre "Barack Obama a plecat direct in vacanta. Cand se intoarce va crea o fundatie care ii va purta numele (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama mesaj Twitter, #Barack Obama fundatie Obama , #Stiri International