Bancile din Grecia nu se vor deschide marti: "Banii s-ar termina intr-o ora"! Tsipras vrea totul sau nimic

Joi, 02 Iulie 2015, ora 22:00
899 citiri
Bancile din Grecia nu se vor deschide marti: "Banii s-ar termina intr-o ora"! Tsipras vrea totul sau nimic
Foto: Antenna TV

Premierul grec Alexis Tsipras continua seria interviurilor televizate din aceasta saptamana in care ii ataca pe creditorii internationali si le cere cetatenilor sa voteze "NU" la referendumul de duminica, parand sa ignore situatia economica ce se inrautateste de la o ora la alta.

Seful Camerei de Comert elene, Constantine Michalos, a dat joi seara o veste zdrobitoare pentru greci: nu crede ca exista sanse ca bancile sa se redeschida marti.

"Am fost informati ca rezervele de lichiditati ale bancilor au ajuns la 500 de milioane de euro. Oricine se gandeste ca bancile se vor deschide marti viseaza cu ochii deschisi. Banii nu ar ajunge nici macar pentru o ora", a spus Michalos, pentru The Telegraph.

Grecii sfideaza iar Europa: Guvernul organizeaza un concert pentru cei care voteaza "NU" la referendum

In acest timp, Tsipras isi relua nestingherit discursul referitor la oferta creditorilor si votul impotriva ei la referendumul de duminica.

Premierul grec a reiterat ca "grecii ...citeste mai departe despre "Bancile din Grecia nu se vor deschide marti: "Banii s-ar termina intr-o ora"! Tsipras vrea totul sau nimic" pe Ziare.com

#Banci Grecia inchise bani putini, #Tsipras interviu vot referendum , #Stiri International