Avionul lui Erdogan a fost vizat de doua F-16 in drum spre Istanbul

Luni, 18 Iulie 2016, ora 08:35
849 citiri
Avionul lui Erdogan a fost vizat de doua F-16 in drum spre Istanbul
Foto: Gulfstream.com

Avionul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a fost vizat de doua avioane de lupta F-16, in timp ce se intorcea de la Marmaris la Istanbul, dar acestea nu au tras.

"Cel putin doua F-16 au hartuit avionul lui Erdogan, in timp ce acesta era in aer, in drum spre Istanbul. Si-au fixat tintele pe avionul sau si pe alte doua F-16 care il aparau", a declarat un fost ofiter, la curent cu incidentul. "Ramane un mister de ce nu au tras", a adaugat el.

Un inalt oficial turc a confirmat ca aeronava a fost vizata de doua aparate de lupta comandate de un grup de pucisti, relateaza Reuters.

Un al doilea inalt oficial a precizat ca avionul prezidential "a intampinat probleme in aer", dar nu a oferit alte detalii.

Site-urile de urmarire a zborurilor au aratat ca un avion Gulfstream IV, tipul folosit de guvernul turc, a decolat de pe aeroportul Dalaman, aflat la circa o ora si un sfert cu masina de Marmaris, vineri, in jurul orei locale si a Romaniei 1:40.

Ulterior, acesta a survolat o ...citeste mai departe despre "Avionul lui Erdogan a fost vizat de doua F-16 in drum spre Istanbul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion Erdogan F16 , #Stiri International