Avion prabusit in Mediterana: Ce s-a gasit, de fapt, in mare

Vineri, 20 Mai 2016, ora 15:39
3249 citiri
Avion prabusit in Mediterana: Ce s-a gasit, de fapt, in mare
Foto: Arhiva Facebook/Tarek Wahba

Au aparut noi informatii despre ramasitele descoperite vineri din avionul EgyptAir, prabusit in noaptea de miercuri spre joi, cu 66 de oameni la bord, in Marea Mediterana.

Ministrul grec al Apararii, Panos Kammenos, a anuntat, vineri dimineata, ca a fost informat de autoritatile egiptene ca in mare s-au gasit o bucata dintr-un cadavru, doua scaune de avion si niste bagaje ale pasagerilor, arata The Guardian.

"Cu cateva ore mai devreme am fost anuntati (de catre autoritatile egiptene - n.red.) ca o parte dintr-un cadavru, doua scaune si unul sau mai multe bagaje au fost gasite in zona de cautare", a declarat oficialul de la Atena.

Acesta a adaugat ca o aeronava care participa la operatiunile de cautare "ar fi raportat mai multe descoperiri intr-o alta zona, insa momentan nu avem o confirmare oficiala ca provin de la avion".

Initial, la orele diminetii, armata egipteana, care ia si ea parte la cautari, a anuntat ca a gasit ramasite ale avionului EgyptAir, care zbura de la ...citeste mai departe despre "Avion prabusit in Mediterana: Ce s-a gasit, de fapt, in mare" pe Ziare.com

#bucati cadavru gasite avion, #avion Mediterana ramasite, #avion EgyptAir prabusit , #Stiri International