Avion prabusit intentionat in Franta: Cum rezolva Germanwings controversa "pregatiti-va sa fiti surprinsi"

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:19
952 citiri
Avion prabusit intentionat in Franta: Cum rezolva Germanwings controversa "pregatiti-va sa fiti surprinsi"
Foto: London Evening Standard

Compania aeriana Germanwings a renuntat la o parte dintre reclamele din cea mai mare capitala europeana, Londra, la trei zile de la prabusirea avionului Airbus A320 in Alpii francezi.

Zeci de reclame care aveau sloganul "Pregatiti-va sa fiti surprinsi", din statiile de metrou ale Londrei, au fost retrase ca urmare a catastrofei aviatice din Franta, relateaza London Evening Standard.

Unele dintre cele peste 80 de reclame din metroul londonez ale Germanwings aveau mesajul "Pregatiti-va sa fiti surprinsi, vizitati Germania". Indemnul adresat turistilor a capatat insa o rezonanta tragica, in urma dezastrului de marti, care a dus la moartea a 150 de persoane.

Avion cu 150 de oameni la bord prabusit in Franta. Bebelusi si liceeni printre victime, un roman a fentat moartea

La bordul avionului Airbus A320 prabusit deliberat de copilot se aflau si trei britanici.

De asemenea, la cateva ore de la prabusirea aeronavei, peste 30 de zboruri in Europa ale ...citeste mai departe despre "Avion prabusit intentionat in Franta: Cum rezolva Germanwings controversa "pregatiti-va sa fiti surprinsi"" pe Ziare.com

#Germanwings reclame Londra, #Germanwings retras reclame, #avion Germanwings prabusit, #avion Germanwings Franta , #Stiri International