Avion al Rusiei doborat de turci: Un militar rus trimis in cautarea pilotilor a fost ucis

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 09:28
1008 citiri
Avion al Rusiei doborat de turci: Un militar rus trimis in cautarea pilotilor a fost ucis
Foto: Arhiva Ziare.com

Un militar rus a fost ucis, marti, la granita dintre Turcia si Siria, dupa ce elicopterul in care se afla a fost atacat de rebelii sirieni. Elicopterul era intr-o misiune de salvare a pilotilor avionului rus doborat marti de fortele turce.

Puscasul marin din Rusia a murit dupa ce rebelii din nordul Siriei, unde s-a prabusit marti avionul, au deschis focul asupra elicopterului, transmite BBC.

Insurgentii de la sol au inceput sa traga in cei doi piloti care apucasera sa se catapulteze, ucigandu-l pe unul dintre ei.

Turcii au doborat un avion al Rusiei - vezi evolutia crizei si cele mai importante reactii

Inca de marti seara, The Express a relatat ca elicopterul militar rusesc trimis sa caute pilotii avionului doborat de Turcia a fost lovit de o racheta trasa de rebelii sirieni. Publicatia britanica a scris atunci ca elicopterul a reusit sa aterizeze in siguranta, ceea ce s-a dovedit a nu fi adevarat.

Un avion rusesc de razboi a fost doborat, marti dimineata, de catre ...citeste mai departe despre "Avion al Rusiei doborat de turci: Un militar rus trimis in cautarea pilotilor a fost ucis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elicopter rus rebeli sirieni, #militar rus ucis elicopter, #elicopter Rusia militar ucis , #Stiri International