Avertismentul unui Sef de Stat Major: Teroristii controleaza taberele de refugiati, inca au celule adormite (Video)

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 21:21
2131 citiri
Avertismentul unui Sef de Stat Major: Teroristii controleaza taberele de refugiati, inca au celule adormite (Video)
Foto: Twitter/MEMRI

Generalul Mahmoud Freihat, Seful Statului Major General al armatei iordaniene, avertizeaza ca Statul Islamic (ISIL/Daesh) are o mare influenta asupra centrelor pentru refugiati din Iordania, unde au ajuns si celule adormite ale gruparii teroriste, care ar putea ameninta in curand granitele regatului.

Acesta a explicat intr-un interviu recent acordat BBC Arabic si tradus de Institutul de Cercetare Media pentru Orientul Mijlociu (MEMRI), un ONG cu sediul la Washington, ca taberele de refugiati Rukban si Hadallat, aflate in Iordania, sunt controlate deja de teroristi.

In aceste centre se afla un numar mare de refugiati, circa 100.000, majoritatea veniti din zone controlate de gruparea terorista. Deja aceste centre in care s-au infiltrat jihadisti incep sa serveasca drept rampe de lansare pentru atacuri asupra politiei de frontiera iordaniene, afirma Seful Statului Major General din armata iordaniana.

Citeste mai departe despre "Avertismentul unui Sef de Stat Major: Teroristii controleaza taberele de refugiati, inca au celule adormite (Video) " pe Ziare.com.

#centre refugiati controlate Stat Islamic Iordania, #centre refugiati Iordania, #Stat Islamic centre refugiati, #refugiati sirieni iordania , #Stiri International