Avertismentul unui analist de la Kiev: Putin va ataca o tara NATO, Ucraina nu ii mai este de folos

Duminica, 01 Martie 2015, ora 13:02
1018 citiri

Pentru ca Vladimir Putin isi doreste sa fie recunoscut drept liderul unei superputeri si sa dezbine Occidentul, si pentru ca nu isi poate atinge aceste obiective decat prin agresiune, e foarte probabil ca presedintele rus sa atace o tara NATO in urmatoarea perioada, este de parere Vitali Portnikov, analist ucrainean.

Situatia din Ucraina se indreapta spre un conflict inghetat, din care Putin nu poate obtine mai multe beneficii, astfel ca liderul de la Kremlin isi indreapta atentia spre alte teritorii, cel mai probabil spre tarile baltice, sustine analistul, citat de Euro Maidan.

Hodorkovski: Putin este "imparatul dezbracat", dar periculos pentru Occident

Dupa summmit-ul de la Minsk, tarile europene au aratat ca sunt pregatite sa trimita instructori militari in Ucraina si presedintele ucrainean Petro Porosenko a reusit sa procurarea echipamentului militar. "In practica," spune analistul, "aceasta inseamna legalizarea unei misiuni de mediere", care va permite Kievului sa obtina ...citeste mai departe despre "Avertismentul unui analist de la Kiev: Putin va ataca o tara NATO, Ucraina nu ii mai este de folos" pe Ziare.com

#Putin ataca tara NATO, #Putin agresiune Ucraina, #avertisment Putin razboi , #Stiri International