Avertismentul lui Obama pentru Putin: Nu cu ajutorul bombelor!

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 09:52
951 citiri
Avertismentul lui Obama pentru Putin: Nu cu ajutorul bombelor!
Foto: Arhiva Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, a avertizat vineri Rusia ca nu va putea ajunge la o solutie pasnica in Siria "cu ajutorul bombelor" si a repetat ca sustinerea acordata presedintelui Bashar Al-Assad este sortita esecului.

Discutiile dintre rusi si americani pentru evitarea oricarui incident aerian intre avioanele lor care opereaza pe cerul Siriei s-au incheiat deocamdata fara niciun rezultat.

Un acord ar putea fi semnat "in urmatoarele zile", declarase miercuri un oficial din cadrul Pentagonului la finalul celei de-a treia sedinte de discutii prin videoconferinta de la declansarea interventiei ruse in Siria la 30 septembrie.

Coalitia condusa de Statele Unite contra gruparii Statul Islamic desfasoara lovituri aeriene in Siria din septembrie 2014.

Barack Obama a sustinut vineri ca nu exista "nicio apropiere a punctelor de vedere in termeni de strategie" intre Washington si Moscova privind situatia din Siria.

"Nu vor fi in masura sa avanseze cu ajutorul bombelor spre o ...citeste mai departe despre "Avertismentul lui Obama pentru Putin: Nu cu ajutorul bombelor!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama Rusia bombardamente Siria, #Obama Putin Siria, #Obama avertisment Rusia Siria razboi , #Stiri International