Avertismentul lui Obama: Ce se intampla daca teroristii pun mana pe-o bomba nucleara

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 21:55
1055 citiri
Avertismentul lui Obama: Ce se intampla daca teroristii pun mana pe-o bomba nucleara
Foto: White House

Presedintele Statelor Unite a avertizat vineri, dupa incheierea discutiilor de la Summitul pentru Securitate Nucleara de la Washington, ca amenintarea terorismului nuclear ramane la fel de vie, in ciuda progreselor inregistrate de liderii de stat in securizarea materialelor nucleare.

"Nu exista nicio urma de indoiala ca daca acesti oameni nebuni vor pune vreodata mana pe o bomba nucleara sau pe orice urma de material nuclear, vor ucide cat mai multi oameni pot", a precizat Barack Obama, potrivit News.ro.

Liderul de la Casa Alba si-a exprimat ingrijorarea ca grupari teroriste precum al Qaeda si Statul Islamic ar putea incerca sa obtina materiale nucleare pentru a construi bombe radioactive. El a precizat ca comunitatea internationala nu poate sa ramana impasibila.

In timp ce liderii lumii discuta despre securitatea nucleara, Coreea de Nord a lansat o racheta in mare

Obama a anuntat vineri ca liderii de stat prezenti la Summit-ul pentru Securitate Nucleara au fost de acord cu ...citeste mai departe despre "Avertismentul lui Obama: Ce se intampla daca teroristii pun mana pe-o bomba nucleara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama amenintare terorism nuclear, #Obama summit securitate nucleara, #summit securitate nucleara Washington , #Stiri International