Avertisment MAE pentru Franta: Masuri de securitate sporite

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 16:31
1014 citiri
Avertisment MAE pentru Franta: Masuri de securitate sporite
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul roman al Afacerilor Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca este mentinuta starea de urgenta pe tot teritoriul tarii, decretata dupa atacurile din 13 noiembrie 2015, din Paris. De asemenea, sunt mentinute controalele la frontiere.

MAE reaminteste, intr-un comunicat remis marti redactiei Ziare.com, ca starea de urgenta permite autoritatilor franceze sa interzica circulatia persoanelor si sa stabileasca zone de protectie si securitate.

Hollande: Franta este in razboi

De asemenea, sunt aplicate masuri consolidate de securitate in toate orasele din regiunea Ile-de-France. Aceste dispozitii permit, printre altele: arestul la domiciliu al oricarei persoane a carei activitate este considerata periculoasa pentru ordinea publica, inchiderea temporara a salilor de spectacol si a locurilor de reuniuni publice, confiscarea armelor si posibilitatea de a efectua perchezitii administrative.

Pe tot teritoriul Frantei ...citeste mai departe despre "Avertisment MAE pentru Franta: Masuri de securitate sporite" pe Ziare.com

#MAE avertisment calatorie Franta, #calatorie Franta avertisment securitate , #Stiri International