Avertisment de la Bruxelles: Europa trebuie sa rezolve criza imigratiei in zece zile

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 10:18
1117 citiri
Avertisment de la Bruxelles: Europa trebuie sa rezolve criza imigratiei in zece zile
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Europa trebuie sa se grabeasca sa aduca sub control criza imigrantilor, altfel intregul sistem se va prabusi, a avertizat un inalt oficial european, pe fondul dezbaterilor privind masurile nationale luate pentru a reduce numarul sosirilor.

"In urmatoarele 10 zile avem nevoie de rezultate tangibile si clare la sol, altfel... exista riscul ca intregul sistem sa se prabuseasca", a avertizat comisarul european pentru Imigratie, Dimitris Avramopoulos, dupa discutii la Bruxelles pe tema crizei, scrie DPA.

Avertismentul comisarului european vine inaintea unui summit special pe imigratie programat la 7 martie, intre UE si Turcia. Aceasta tara este ultima oprire inainte de Europa pentru multi imigranti. Blocul european solicita de la Turcia masuri de reducere a fluxului de imigranti.

Ungaria sfideaza din nou Bruxelles-ul. Referendum pe tema cotelor obligatorii de refugiati

"Lucrurile se misca in directia potrivita", a declarat, mai optimist, ministrul olandez al Imigratiei, Klaas... citeste mai departe despre "Avertisment de la Bruxelles: Europa trebuie sa rezolve criza imigratiei in zece zile, altfel..." pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE criza imigranti, #UE masuri criza imigranti , #Stiri International