Autoritatile ruse avertizeaza: Goana dupa like-uri poate ucide! - Au lansat ghid pentru selfie-uri in siguranta

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 08:35
1147 citiri
Autoritatile ruse avertizeaza: Goana dupa like-uri poate ucide! - Au lansat ghid pentru selfie-uri in siguranta
Foto: Captura Youtube/Caters TV

Autoritatile din Rusia au lansat marti o campanie de sensibilizare asupra pericolelor la care se pot expune persoanele care isi fac selfie-uri, masura adoptata dupa ce tara s-a confruntat cu un val de accidente grave legate de autoportretele realizate uneori in conditii de totala nesiguranta.

"Un selfie cool va poate costa viata!", avertizeaza Ministerul rus de Interne intr-un afis. "Un selfie cu arma in mana ucide!" amintesc autoritatile, in contextul in care o tanara de 21 de ani din Moscova s-a accidentat in timp ce se fotografia cu un pistol in mana. Ranita la cap, ea a supravietuit totusi.

Batul de selfie poate ucide

Acest episod este doar cel mai recent dintr-o serie de accidente suferite de rusi care voiau sa-si faca un selfie. Doi tineri au murit in luna ianuarie in Urali cand grenada pe care o tineau in mana pentru poza a explodat. Doar telefonul cu care se facea fotografia a scapat din tragedie. ...citeste mai departe despre "Autoritatile ruse avertizeaza: Goana dupa like-uri poate ucide! - Au lansat ghid pentru selfie-uri in siguranta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia ghid selfie pericol, #morti stupide selfie , #Stiri International