Autodenuntul in baza caruia a fost retinut Vlad Filat: Schema pentru fraudarea BEM

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 22:55
641 citiri
Autodenuntul in baza caruia a fost retinut Vlad Filat: Schema pentru fraudarea BEM
Foto: Facebook/Ilan Shor

Autodenuntul omului de afaceri Ilan Shor, in prezent primar al orasului Orhei, in baza caruia a fost retinut joi fostul premier moldovean Vlad Filat, a fost publicat pe Internet, relateaza presa de la Chisinau.

Potrivit documentului, publicat de NewsMaker, Shor a fost audiat pe 13 octombrie, de la ora 17:45 pana la 20:30. La inceput, controversatul om de afaceri, si pana acum principal suspect in dosarul fraudelor de la Banca de Economii, le spune procurorilor ca prima data l-a cunoscut pe Filat la sfarsitul lui 2008, in clubul Flamingo, iar ulterior ofera detalii despre felul in care Filat i-ar fi cerut mita.

Procesul-verbal si marturia lui Shor se intind pe zece pagini, precizeaza Timpul.md, care publica autodenuntul lui Ilan Shor, precum si o traducere (neoficiala) a acestuia.

Sursa citata scrie ca, potrivit depozitiilor, Ilan Shor a declarat ca i-ar fi dat lui Filat 500.000 de dolari in numerar, dar si alte cadouri in cuantum de 30.000 de dolari, iar tranzactia ar fi avut ...citeste mai departe despre "Autodenuntul in baza caruia a fost retinut Vlad Filat: Schema pentru fraudarea BEM" pe Ziare.com

#autodenunt Ilan Shor, #Ilan Shor arestare Vlad Filat, #Ilan Shor retinut corupere , #Stiri International