Atentate teroriste la Paris: MAE roman a activat celula de criza - informatii despre romani aflati la Paris

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 08:23
1018 citiri
Atentate teroriste la Paris: MAE roman a activat celula de criza - informatii despre romani aflati la Paris
Foto: Arhiva Ziare.com

In urma atacurilor sangeroase din Paris, care au avut loc vineri seara si s-au soldat pana acum cu 153 de morti si peste 200 de raniti, ministrul roman al Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a activat celula de criza.

"Ambasada Romaniei la Paris continua activ demersurile legale pe langa autoritatile franceze competente pentru a obtine informatii suplimentare si pentru a verifica daca printre victimele atacurilor se afla si cetateni romani", se arata intr-un comunicat al MAE remis Ziare.com.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, pana la aceasta ora, nu exista nicio informare oficiala din partea autoritatilor franceze in acest sens.

Atentate teroriste la Paris: 8 teroristi au murit. Politia mai cauta si altii

"Misiunea diplomatica romana se afla in contact permanent cu cetatenii romani si cu autoritatile locale si monitorizeaza desfasurarea evenimentelor. Astfel, ambasada a contactat serviciul central de asistenta medicala din Franta si spitalele pariziene care au ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris: MAE roman a activat celula de criza - informatii despre romani aflati la Paris" pe Ziare.com

#atacuri Paris celula criza Bucuresti, #atentate teroriste Paris celula criza, #atacuri Paris romani, #atacuri teroriste Paris romani morti , #Stiri International