Atentate teroriste la Paris Anonymous declara razboi jihadistilor: Va vom gasi si nu va vom lasa sa scapati!

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 10:40
1161 citiri
Atentate teroriste la Paris Anonymous declara razboi jihadistilor: Va vom gasi si nu va vom lasa sa scapati!
Foto: Captura Youtube

Hackerii de la Anonymous au declarat "razboi total" jihadistilor de la Statul Islamic, dupa valul sangeros de atentate de vineri seara.

Intr-un filmulet postat pe o retea sociala, hackerii anunta ca isi vor folosi cunostintele pentru "a uni lumea" si ii vor ajuta pe expertii anti-terorism sa lupte impotriva ISIL.

"Hackerii Anonymous din intreaga lume va vor vana. Va vom gasi si nu va vom lasa sa scapati. Razboiul a inceput, fiti pregatiti. Poporul francez este mai puternic decat voi si vom trece peste aceste atrocitati chiar mai puternici", se transmite in filmulet.

Make no mistake: #Anonymous is at war with #Daesh. We won't stop opposing #IslamicState. We're also better hackers. #OpISIS- Anonymous (@GroupAnon) November 15, 2015

Franta este in doliu dupa valul de atacuri sangeroase de vineri noaptea, cand 132 de persoane, printre care doi romani, au fost ucise sau au murit la spital din cauza ranilor suferite.

Atentate teroriste la Paris: Cele mai noi informatii ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris Anonymous declara razboi jihadistilor: Va vom gasi si nu va vom lasa sa scapati!" pe Ziare.com

#Anonymous razboi ISIL, #Anonymous atentate Paris , #Stiri International