Atentate la Paris: Femeia kamikaze de la Saint-Denis, de la cowgirl la valul islamic

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 14:13
1060 citiri

Hasna Ait Boulahcen, verisoara lui Abdelhamid Abaaoud, presupusul "creier" al atentatelor de la Paris, este astazi considerata prima femeie kamikaze care s-a aruncat in aer in Franta. Dupa o copilarie grea si o adolescenta pe strazi, ea a dat palaria de cowboy pe valul islamic.

Miercuri dimineata in zori, politia franceza a lansat un asalt asupra unui apartament din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului, unde se ascundea Abdelhamid Abaaoud. Un localnic a filmat: "Unde este prietenul tau? Unde este?", urla la ea un politist din trupele de elita RAID. "Nu este prietenul meu!", a zbierat la randul ei femeia. Apoi, un pic mai tarziu, s-a auzit o explozie. Aflati in fata televizorului, Hassane, Sofiane si alti vecini din cladire, unde locuieste mama tinerei si unde fusese vazuta acum zece zile, o recunosc imediat dupa fotografia difuzata de mai multe posturi de televiziune, si mai ales dupa voce, comenteaza AFP.

Focuri de arma si explozii la Paris: Teroristi "neutralizati", o ...citeste mai departe despre "Atentate la Paris: Femeia kamikaze de la Saint-Denis, de la cowgirl la valul islamic" pe Ziare.com

#femeie kamikaze Franta, #Hasna Ait Boulahcen atentate Paris, #femeie atentate Paris , #Stiri International