Atentate la Bruxelles: Tanarul care a supravietuit atacurilor din Belgia, dar si celor din Boston

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 13:03
1090 citiri
Atentate la Bruxelles: Tanarul care a supravietuit atacurilor din Belgia, dar si celor din Boston
Foto: Pexels/Stock.tookapic.com

Un tanar american, care a supravietuit deflagratiilor de marti din Bruxelles, a fost victima atentatelor din Boston care au avut loc in 2013. De asemenea, el se afla si in Paris in timpul atacurilor care au zguduit capitala Frantei in noiembrie 2014, dar nu in locurile vizate de teroristi.

Misionarul mormon Mason Wells, in varsta de 19 ani, originar din Utah, Statele Unite, este cel care a fost prezent la aceste trei evenimente nefericite, transmite The Independent.

Marti, el era la cativa metri departare de locul unde a avut loc explozia de la aeroportul Zaventem din Bruxelles si a fost ranit in deflagratie la un picior, s-a lovit usor la cap si s-a ales cu arsuri pe corp.

Atentate la Bruxelles: Principalul suspect, arestatAtentate la Bruxelles: Al treilea suspect, identificat - a fost implicat si in masacrul de la ParisAtentate la Bruxelles: Doi dintre teroristii kamikaze, identificati UPDATE

De asemenea, in aprilie 2013, tanarul american se afla in multimea care urmarea ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Tanarul care a supravietuit atacurilor din Belgia, dar si celor din Boston" pe Ziare.com

#poveste supravietuitor Bruxelles, #supravietuitor Bruxelles Boston, #atentate Bruxelles , #Stiri International