Atentate la Bruxelles: Hollande anunta ca celula terorista e anihilata: Pericolul vine insa de la altele

Vineri, 25 Martie 2016, ora 19:24
958 citiri
Atentate la Bruxelles: Hollande anunta ca celula terorista e anihilata: Pericolul vine insa de la altele
Foto: Arhiva Facebook/Francois Hollande

Celula terorista care a organizat atentatele de la Paris si Bruxelles "este pe cale sa fie anihilata", dar exista alte amenintari persistente, afirma presedintele Frantei, Francois Hollande.

"Celula aflata la originea atentatelor comise in Franta pe 13 noiembrie 2015 si a celor de la Bruxelles, din 22 martie, este pe cale sa fie anihilata", a declarat vineri Francois Hollande.

"Dar stim ca exista alte grupuri teroriste. Chiar daca grupul care a comis atentatele de la Paris si Bruxelles este pe cale sa fie anihilat, raman alte amenintari", a precizat presedintele Frantei cu ocazia unei intrevederi cu fostul presedinte israelian Shimon Peres, la Palatul Elysee, informeaza Le Figaro.

Pe urmele teroristilor: Atentat dejucat la Paris, sase suspecti arestati la Bruxelles - operatiunile anti-tero continua UPDATE

Salah Abdeslam, interogat doar o ora dupa ce a fost arestat: Nu a fost intrebat despre posibile noi atentate

Un islamist acuzat de implicare in atentatele de la ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Hollande anunta ca celula terorista e anihilata: Pericolul vine insa de la altele" pe Ziare.com

#Hollande celula terorista Bruxelles Paris anihilata , #Stiri International