Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau sa atace centrale nucleare

Joi, 24 Martie 2016, ora 09:28
1094 citiri

Fratii Khalid si Ibrahim el Bakraoui, care s-au detonat la aeroport si la metrou in Bruxelles, marti dimineata, planuiau un atac asupra centralelor nucleare ale Belgiei.

Dupa arestarea lui Salah Abdeslam, anchetatorii belgieni au reusit sa evite o situatie si mai rea si au determinat indirect celula terorista aflata la originea atentatelor din Bruxelles sa-si accelereze actiunile si sa devieze de la principalele sale obiective, printre care se numara sistemul nuclear al Belgiei, scrie La Derniere Heure.

Potrivit informatiilor obtinute de sursa citata, doua persoane care au recuperat o camera video ascunsa in fata domiciliului directorului programului de cercetare si dezvoltare nucleara din Belgia nu erau altele decat cei doi frati el Bakraoui.

Statul Islamic vrea sa faca o "bomba murdara": Modul ingenios in care voia sa puna mana pe materiale nucleare

Camera video a fost recuperata de cei doi barbati la putin timp dupa atentatele de la Paris, din 13 noiembrie 2015, iar ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau sa atace centrale nucleare" pe Ziare.com

#fratii el Bakraoui centrale nucleare, #fratii el Bakraoui atantete Bruxelles, #fratii el Bakraoui explozii Bruxelles , #Stiri International