Atacuri in Germania: Merkel, acuzata ca are "sange pe maini"

Luni, 25 Iulie 2016, ora 10:51
1062 citiri
Atacuri in Germania: Merkel, acuzata ca are "sange pe maini"
Foto: Ziare.com

Cancelarul german Angela Merkel se afla sub tirul acuzatiilor, dupa atacul armat de la Munchen, de vineri seara, care a fost urmat de alte doua incidente, duminica.

De asemenea, cele trei atacuri fusesera precedate de un altul, cu un topor, intr-un tren din Bavaria. In majoritatea cazurilor, atacatorii sunt refugiati.

Europarlamentarul britanic Mike Hookem, membru al UKIP, care avertizase in ultimii doi ani in legatura cu "riscurile uriase de securitate" ale politicii usilor deschise a cancelarului german, a reactionat dupa atacul asupra unei femei gravide, din orasul Reutlinger, de duiminica.

Hookem a acuzat-o pe Merkel ca a ignorat "amenintarile directe ale Statului Islamic", de vara trecuta, cand luptatorii jihadisti au spus ca vor "inunda" Europa. In plus, eurodeputatul a adaugat ca Merkel "are sange pe maini", relateaza Daily Express.

"Odata ce acesti oameni au pasaport german, pot calatori in orice alta tara din UE, astfel incat Merkel nu a creat o problema doar... citeste mai departe despre "Atacuri in Germania: Merkel, acuzata ca are "sange pe maini"" pe Ziare.com

#Angela Merkel critici atacuri Germania, #Merkel atac maceta, #Merkel atac tren, #Merkel atac Munchen , #Stiri International